Afdeling Verkoop

Als all-round gereedschappenleverancier zijn wij gespecialiseerd in pneumatische, hydraulische, elektrische en mechanische gereedschappen en hebben een zeer breed assortiment gericht op industrie , on- en offshore, luchtvaart en calamiteitendiensten. Met vertegenwoordiging van tientallen grote professionele merken kunnen wij u veelal uit voorraad leveren.

Uitgebreide kennis van zaken en een groeiend aantal klanten in de Benelux zorgen ervoor dat vele opdrachtgevers, naast een gedegen advies, onze hulp inroepen betreffende het voorbereiden van productieprocessen en uitvoeren van gereedschappenvraagstukken. Op maat gemaakte tools en aanpassen van speciale gereedschappen voor het klinken, monteren en bewerken van metalen en composieten behoort ook tot de mogelijkheden.

showroom feb 2014
”ALLROUND SUPPLIER”

Ons dagelijks contact met vele leveranciers wereldwijd maakt onze kennis veel breder en kunnen wij u terdege helpen een juiste oplossing te vinden voor al uw materiaalproblemen. Snelle service van onze eigen servicedienst en onderhoud op locatie zorgen ervoor dat wij een ”allround supplier” zijn.

Producten geleverd met een certificaat worden geregistreerd in het Tool Management. Dit is speciaal voor onze klanten ontwikkeld om online, vanaf elke gewenste plek, alle door ons voor u geregistreerde tool, certificaten, keuringsdata en desgewenst de locatie in te kunnen zien. Wij zijn ISO 9001: 2015 en VCA gecertificeerd.

GRAAG HELPEN WIJ U VERDER: +31 (0)10-501 83 20.

Contactpersonen Verkoop Buitendienst:

Frans van der Elst, George Georgiadis, Dieter Brinkman, Arie van der Stoep

Contactpersonen Verkoop Binnendienst:

Frank de Korte, René Groenescheij, Nancy Groenenboom